Bruno Senna fan klub

utorak, 11.11.2008.

Bruno: Honda bi bila idealna

Bruno 24

Bruno Senna vjeruje kako bi bilo idealno da svoju F1 karijeru započne sa ekipom Honda. Brazilac će svoju debi vožnju imati uskoro u Barceloni kada će testirati za ovaj tim zajedno sa drugim Brazilcom Lucas di Grassijem i vjeruje se kako Honda u jednom od ove dvojice traži zamjenu za trećeg Brazilca starog dobrog Rubensa Barichella.

Senna se osjeća pozitivno i smatra kako može dosta toga naučiti od Jensona Buttona, Ross Brawna i inžinjera Jock Cleara koji bi trebali ubrzati njegov proces učenja.

"Tamo će biti jedan iskusni vozač poput Jensona i mogu naučiti dosta toga od njega," kazao je Bruno. "Također mogu dosta toga naučiti od Rossa i od Jocka. U ekipi ima dosta sposobnih ljudi, svi će mi pomoći da se razvijem i dobijem priliku da ovdje budem slijedeće godine. Mislim da je ovo odlična prilika za mene da se pridružim Formuli 1."

Brazilac je uvjeren da je Honda spremna da se vrati u vrh i on želi biti dio toga.

"Mislim da ekipa na čelu sa Rossom ide naprijed zasigurno. Razvijali su bolid za slijedeću godinu tokom ove, nisu mnogo radili na ovogodišnjem bolidu, jer su shvatili da je mnogo važnije ulaganje u narednu godinu."

"Uvjeren sam u to da će Honda biti kao BMW i da će krenuti sa borbom za pobjede i podijum mjesta."

Bruno vjeruje da ako dobije mjesto u Hondi to će biti zbog njega samoga, a ne zbog toga sto je nećak velikog Ayrtona Senne.

"U Formuli 1 biznis je jako važan, ali na kraju svega nema ni biznisa ako nema rezultata i ako ste vozač koji nije pokazao performanse onda F1 momčadi neće vam dati priliku ili će vas brzo odbaciti."

Bruno također još nije odbacio ni mogućnost odlaska u Toro Rosso.

"Očito u ovom trenutku prioritet nam je Honda zbog ovog testiranja, ali nismo otklonili niti druge opcije za kasnije, prvo ćemo morati sačekati i vidjeti što će se desiti na ovim testiranjima. Nadam se da možemo ovo sve riješiti što je brže moguće, jer ovo isčekivanje ubija me," kazao je na kraju Bruno.

11.11.2008. u 23:09 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)