Bruno Senna fan klub

petak, 06.03.2009.

Bruno poštuje odluku Ross Brawna




Bruno 2

Nakon što je neslužbeno objavljeno da će drugi vozač u bivšoj Hondinoj momčadi biti Rubens Barichello kako to obično biva u svijetu Formule 1 odmah su krenule navodne izjave mladog Senne kako je razočaran Hondinim menadžmentom i zbog toga je sam Bruno dao intervju za ugledni autosport.com i iznio svoje pravo mišljenje o novonastaloj situaciji u kojoj se našao.

Kakva je trenunta situacija u tvom odnosu sa Hondom?

Bruno Senna: Još uvijek ništa nije službeno potvrđeno i mi se mučimo da stupimo u kontakt sa njima, jer su veoma zauzeti zbog priprema za premijerna testiranja. Čini se da je Ross donio svoju odluku, jer izgleda kako se bazirao na sigurniju opciju za momčad, mnogo je lakše za njega da izabere Rubensa, jer je već dugo vremena radio sa njim.

Ross je bio zadovoljan sa mojim testiranjima krajem prošle godine, ali to za njega nije bio dovoljan dokaz da sam spreman za Formulu 1. Poštujem njegovo mišljenje.

Gdje vas to sad ostavlja?

BS: Imamo par stvari koje možemo napraviti, imamo neke ponude izvan i unutar Formule 1. Težak je ovo trenutak, jer moramo razmisliti što je najbolje sada napraviti. Veoma je važno za mene da ostanem povezan sa Formulom 1 ove godine i u budućnosti bez obzira što napravimo. Jedna stvar koju sam naučio iz ovoga jeste da morate biti u pravom trenutku na pravom mjestu.

Koliko je važno da se utrkivaš ove godine?

BS: To je važno, ali nisam točno siguran gdje ću se utrkivati. GP2 serija je bila dobra priprema za mene za ulazak u F1, ali postoje još neke serije koje mogu biti isto tako dobre. Važno je imati dobru strategiju tako da ste uvijek blizu F1 bez obzira što izaberete napraviti, a to nije laka zadaća.

Postoje neke priče da ćeš se natjecati sa Mercedesom u DTM, je li to jedna od opcija?

BS: Razgovarali smo sa Norbertom (Haug), ali ne o stvarima koje bi se trebale desiti. Zadnji put kada smo razgovarali još uvijek sam imao dobre šanse sa Hondom u F1 tako da ne bih mogao ništa reći, jer se zapravo nije desila neka prava diskusija. To je nešto što zaista dolazi u obzir, ali treba o tome mnogo više razgovarati. Što god da napravim, prihvatiti ću se toga jako ozbiljno. Želim biti uspješan što god da radio.

Jesi li još uvijek odlučan da uđeš u F1?

BS:
Želim ući u F1 čim dobijem šansu za to. Što god da privremeno radio to ću uvijek imati na umu.

Koliko si razočaran sa ovim razvojem situacije kad si bio toliko blizu sa Hondom?

BS:
Da, to je zaista frustrirajuće, ali volim razmišljati na taj način da ako se nešto ne dogodi da to znači da postoji nešto još bolje što će se nakon toga desiti. Teško je shvatiti zašto su se stvari ovako brzo promjenile, ali na kraju shvatiš da ne možeš imati sve pod kontrolom. Realno gledajući, bili smo na pogrešnom mjestu u pogrešnom trenutku. Točno onda kad samo testirali sa ovom momčadi ona je odlučila povući se.

Financsijska kriza je došla i nismo bili u mogućnosti više testirati. Bilo je to veoma teško. Još uvijek se nadam i znam da mogu napraviti dobar posao i sa ovako malo testiranja i priprema. No to je lako reći, a malo teže dokazati. Ross je smatrao da su moja testiranja u Barceloni bila impresivna, ali ipak nije vidio dovoljno. To je bio problem.

Kad ste zadnji put razgovarali sa Rossom?

BS:
Razgovarali smo sa njim prošlog tjedna. Imali smo dogovoren sastanak za ponedjeljak ovog tjedna, ali su bili prezaposleni oko riješavanja stvari u vezi momčad i prioritet im je osigurati da momčad krene sa radom što je prije moguće.

Što ćeš raditi dok se nešto ne dogodi?

BS:
Radio sam veoma mnogo na mojoj fizičkoj pripremljenosti i sačekat ću još tjedan ili dva da vidim što će se desiti. Sve zavisi o tome šta će se desiti, možda uzmem i jedan tjedan slobodno i prekinem treninge, jer već godinu i tri mjeseca treniram bez prestanka. Trenutno sam spreman za F1, neprestano sam bio u teretani tokom Božića i sve ove dane u novoj godini. Primio sam se toga veoma ozbiljno i sada sve ovisi o tome što će se na kraju desiti.

06.03.2009. u 00:13 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)