Bruno Senna fan klub

četvrtak, 20.11.2008.

Bruno: Bio je ovo jako dobar dan

Bruno 29

Ekipa Honde danas je zaključila prva testiranja u sklopu priprema za novu sezonu, a na stazu su izašli u njihovim bolidima Jenson Button i Bruno Senna.

Bruni je ovo bila prva prilika da odradi jedan čitav dan testiranja. U jutarnjem dijelu Senna se bazirao na pronalaženje dobrog početnog set-up bolida, no na stazi je bilo jako mnogo prometa i nije do kraja iskoristio nov set guma. U poslijepodnevnom dijelu nastavio je sa razvojem i imao je na raspolaganju dva nova seta guma, postavljao je jako konstantna vremena.

Kompletirao je 107 krugova i završio dan na osmom mjestu.

"Bio je ovo jako dobar dan i jako sam zadovoljan," kazao je Bruno. "Osjećam se mnogo udobnije i pouzdanije u bolidu i smatram da se to odrazilo u vremenima po krugu. Pronašli smo dobar set-up i bili smo u mogućnosti da napredujemo kroz dan. I ako je dovoljno dobro ovo što sam danas napravio ipak ostaje na timu da odluči i to poštujem. Ali za mene osobno, za moju prvu vožnju u Formula 1 bolidu, moram biti sretan sa onim što sam ostvario danas."

"Voziti F1 bolid je veoma poseban osjećaj i lako je shvatiti zašto je ovo sami vrh motosporta. Potpuno je drukčije od svega drugog što možete voziti i želio sam samo voziti brže i brže. Uz to što sam radio naporno zaista sam uživao. Ekipa Honde je jako profesionalna i ponosan sam što sam proveo vrijeme sa njima tokom ovog posebnog tjedna za mene."

20.11.2008. u 00:32 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)