Bruno Senna fan klub

subota, 03.01.2009.

Blundell vjeruje da će Kimi osvojiti naslov




Kimi 4

U predviđanjima tko je favorit za naslov prvaka u slijedećoj sezoni Mark Blundell svoje bi novce stavio na Kimija Raikkonena za kojeg smatra kako će u 2009. biti jači nego ikad dosada.

Raikkonen je kako je već poznato imao tešku sezonu 2008, i dok je imao brzinu da izjendači svoj osobni rekord od deset najbržih krugova u sezoni ipak je morao igrati pred kraj sezone ulogu drugog vozača u Ferrariju. Unatoč tome Blundell smatra kako će se Iceman vratiti ove godine.

"Možda ću u potpunosti pogriješiti, ali iz nekog razloga mislim da bi Kimi Raikkonen mogao okrenuti stvari i postati jači nego ikad dosada," kazao je Blundell za Crash.net Radio. "Ja ću svoje novce ponovo staviti na njega, kao što sam to uradio u sezoni 2007. Sačekajmo i vidimo, možda ću promjeniti to mišljenje kada dođe prva utrka i kada vidimo kako se stvari razvijaju na zimskim testiranjima."

Što se tiče Kimijeve forme iz prošle godine Blundell je kazao kako je bio pomalo šokiran Finčevom formom ili točnije rečeno nedostatkom forme.

"Bio sam veoma iznenađen u 08', mislio sam kako će Kimi uspjeti opet. Na početku sezone bio je tamo gdje treba i sve se razvijalo po planu. Ali zatim, odjednom sve se raspalo i izgubio se. U dosta slučajeva vidjeli smo kako se Kimi muči na kvalifikacijama, ali zatim kako je utrka odmicala vidjeli smo kako on i Ferrari dolaze na svoje i postaju izuzteno jaki, pritom postavljajući najbrže krugove. No to bi bilo prekasno, što ga je skupo koštalo."


Izvor - crash.net

03.01.2009. u 15:35 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)