Bruno Senna fan klub

nedjelja, 04.01.2009.

Heidfled: Želimo se boriti za naslov




Heidfeld

"Želimo biti umiješani u borbu za naslov," to je cilj ekipe BMW Sauber za slijedeću sezonu tako smatra njihov vozač Nick Heidfeld.

Momčad koja je smještena u Hinwilu imala je odličnu sezonu 2008 u kojoj su ostvarili svoj prvi Pole Position i prvu GP pobjedu, a Heidfeldov timski kolega Robert Kubica bio je u utrci za naslov iz koje ispao u samom finišu sezone.

U većem dijelu sezone od Heidfelda je bio mnogo brži njegov timski kolega, ali se krajem sezone uspio vratiti i završiti na šestom mjestu u ukupnom poretku. Za ovu sezonu Nick kaže kako se oni ne žele pretjerano opterećivati sa visokim ciljevima, ali kaže kako je momčad ipak sebi postavila visoke standarde za sezonu 2009.

"Još je prerano, jer mnogo toga zavisi kakav će utjecaj imati nova pravila na svaku momčad i njihov bolid," kazao je Nick za motorsport.com.

"Vidjeli smo dosta momčadi kako dolaze sa petogodišnjim planovima, ali mnoge momčadi su bile primorane uskoro umanjiti svoje ciljeve. Naša momčad je očito veoma učinkovita i pravimo fantastičan napredak svake godine. Cilj za 2009 je jasan: želimo biti u mogućnosti da se umiješamo u borbu za naslov."

"Nadam se da ćemo to i raditi."

Njemački vozač je svjestan kako je još uvijek teško za predvidjeti razvoj situacije zbog mnoštva novih pravila, kao što je povratak slick guma i uvođenje KERS sustava.

"Još uvijek je dosta rano govoriti o performansama. Moramo sačekati i vidjeti kako će se KERS zapravo ponašati na utrci. Dobivat ćete oko 80 KS više nego što je normalna snaga motora. Mislim da vam to neće pomoći da nekoga prođete poput rakete, ali može biti od pomoći. Također sam veoma sretan što će se vratiti slick gume."

"Kada postoji mnogo promjena na bolidu uvijek morate prilagoditi i svoj vozački stil u određenom pogledu. Ipak bojim se da je još uvijek rano ulaziti u detalje, jer još uvijek nisu finalizirani svi dijelovi novih pravila, tako da će se bolid i gume još uvijek dosta mijenjati prije nego sezona starta."


Izvor - planetf1.com

04.01.2009. u 14:12 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)