Bruno Senna fan klub

ponedjeljak, 05.01.2009.

Ferrari će ponovo koristiti svjetlosni sustav u boksu




Ferrari 2

Momčad Ferrari vratiti će svjetlosni sustav koji signalizira vozaču da je pit-stop obavljen i da može krenuti. Nakon što je prošle godine sustav zakazao na VN Singapura, na preostale tri utrke momčad se vratila na stari i provjereni način sa takozvanim lollipop čovjekom. Sada su napravljene određene modifikacij i u Ferrariju su spremi ponovo se vratiti na ovaj automatski sustav.

Nakon završene sezone Ferrari je napravio analizu svega što se loše dešavalo prilikom zaustavljanja u boksu na utrkama. Analizom svega napravljene su promjene i sada su uvjereni da su riješeni postojeći problemi. Sa ovim sustavom momčad Ferrari smatra kako će njihovi vozači ranije i efikasnije krenuti iz boksa nego što bi to bio slučaj da koriste lollipop čovjeka.

"Možemo potvrditi kako je naš plan da ponovo koristimo svjetlosni sustav," kazao je Ferrarijev glasnogovornik za autosport.com. "Uskoro ćemo testirati napravljene modifikacije i vidjeti koliko smo napredovali."

Luca Baldisserri, Ferrarijev tim menadžer, kazao je za novine La Stampa kako su uvjereni da su riješili sve postojeće probleme sa ovim sustavom.

"Analizirali smo pogreške napravljene u 2008. i unaprijedili sustav. Jedan elektronički program spriječiti će bolid da napusti boks kada je crijevo za nadolijevanje goriva još uvijek priključeno."

05.01.2009. u 17:40 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)