Bruno Senna fan klub

četvrtak, 15.01.2009.

Toyota predstavila novi bolid TF109




Toyota 2

Toyota je danas u svom sjedištu u Kelnu tijekom virtualne prezentacije otkrila novi TF109, koji izgleda radikalno drugačije i svježije u odnosu na svog prethodnika, što je rezultat promjene pravila, ali i novog dizajna Toyotinih livreja koje su sada prozračnije.

Na TF109 su velika očekivanja, a Jarno Trulli je izjavio: "Očekujem da Toyota ponovno postane konkurentna. Više od toga ne mogu reći jer ćemo morati vidjeti kakva će biti prva utrka."


"Ja sam vrlo samouvjerena osoba i uvijek sam optimističan, tako da i za ovu sezonu imam velika nadanja, no iz iskustva znam da sve što kažem zimi malo znači kada sezona krene. Najvažnije je ono što radimo na stazi."

"Nadam se da se mogu boriti za Toyotinu prvu pobjedu, to je moj san. Formula 1 je ekstremno konkurentna i očekujem da ova sezona bude vrlo uzbudljiva i interesantna. Veselim joj se."

"Nadam se da možemo nastaviti graditi s temelja koje smo položili u 2008. i boriti se za svoju prvu pobjedu. Formula 1 je momčadska igra u kojoj zajedno pobjeđujete, ali zajedno i gubite. Toyota je prošle godine napravila vrlo dobar posao, što mi je omogućilo da budem kompetentan i borim se na vrhu."

"Pun sam nadanja za osvu sezonu. Morate izgraditi snažne temelje prije nego što pobijedite. To je poput kuće, ne možete najprije krenuti od krova."


"Utvrdili smo temelje i vjerujem da možemo izgraditi pobjednički tim. U 2008. smo postigli značajan napredak i iskorak u pravom smjeru i zato se nadam da ove godine možemo biti vrhunska momčad. Siguran sam u svoje vlastite sposobnosti ako budem u dobrom bolidu. Znam da tada mogu ostvariti rezultate."

Trulli je na kraju dodao da je vrlo teško predviđati forme momčadi za novu sezonu.

"Ovo je novi i veliki izazov i kada napravite ovakve promjene onda je nemoguće predviđati kako će one utjecati na svaku pojedinu momčad. Toyota ima kapacitete prilagoditi se na te nove promjene jednako ili čak i bolje nego druge momčadi. Stoga se nadam da ćemo ovo iskoristiti kao dobru priliku."

Preuzeto sa - F1racing.com.hr

15.01.2009. u 18:55 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)