Bruno Senna fan klub

subota, 28.02.2009.

Force India predstavila novi bolid VJM02




Force India 1

Momčad Force India javnosti je predstavila prve slike novog bolida VJM02 dok bi sa novim bolidom na stazu trebali izaći na narednim testiranjima na Jerezu.

Novi bolid VJM02 označen je kao početak tehničke suradnje sa Mclarenom i suradnje sa Mercedesom od kojeg će dobivati motor, mjenjačku kutiju i KERS sustav.

Bolid ima dosta drukčiji izgled sa zelenom, bijelom i narandžastom bojom koje se nalaze također na nacionalnoj zastavi Indije. VJM02 je već imao prvu vožnju početkom ovog tjedna na privatnim testiranjima na Silverstoneu.

Nakon frustrirajuće 2008. sezone u kojoj nisu osvojili niti jednog boda, momčad se nada da će suradnja sa Mclarenom i Mercedesom donijeti im veliki napredak u naredne dvije godine.

"Iz moje perspektive, osvajanje utrka može biti možda moguće tek od 2010., ali za 2009. bio bih sretan ako budemo redovno među osvajačima bodova,“ kazao je Vijay Mallya prošle godine u 11.mjesecu kada je objavljeno potpisivanje ugovora o suradnji njegove momčadi i Mclaren Mercedesa. "To bi već bio važan korak naprijed.“

Mallya je uzeo još veću kontrolu nad momčadi otkako su tehnički direktor Mike Gascoyne i šef momčadi Colin Kolles oslobođeni svojih ugovora na kraju 2008. sezone, tako da su sada Mark Smith i James Key glavni dvojac zadužen za razvoj novog bolida.

Momčad je zadržala isti vozački dvojac Giancarlo Fisichella – Adrian Sutil, dok je treći vozač također ostao Vitantonio Liuzzi.

Izvor: autosport.com

28.02.2009. u 14:30 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)