Bruno Senna fan klub

nedjelja, 05.04.2009.

Bruno osvojio podijum u svojoj prvoj utrci LMS serije




Bruno 7

Bruno Senna na prvoj utrci sezone LMS serije u Barceloni što je ujedno bila i njegova debi utrka u ovoj seriji osvojio je treće mjesto za svoju momčad Oreca.

Za upravljačem bolida uz Brunu nalazio sa Stephane Ortelli i njih dvojica su zajedničkim snagama na kraju bolid momčadi Oreca sa brojem 10. plasirali na treće mjesto. Utrku je osvojila momčad Aston Martin Racing za koju su nastupili Stefan Mucke, Jan Charouz i Tomas Enge.

Bruno je svojim premijernim nastupom u endurance utrkama više nego zadovoljan. "Mislim da smo napravili najbolje što smo mogli s obzirom na okolnosti na stazi,“ kazao je Bruno.

Senna je odradio prvi stint u bolidu Courage Oreca LC70 AIM, a sredinom utrke ponovo je sjeo za upravljač bolida, podigao ritam i tako pripremio odličnu poziciju svom kolegi da napravi jak završni stint u utrci.

"Bolid trebao još poboljšanja. Naš najbrži krug sporiji je za dvije sekunde od Aston Martina, iako su naša vremena u prosjeku sekundu sporija tokom utrke.

Utrkivanje u LMS seriji za Brunu bi trebalo biti još jedno korisno iskustvo na njegovom putu prema Formuli 1. Unatoč velikoj razlici u odnosu na sve što je dosada vozio Brazilcu se jako mnogo sviđa bolid LMS serije

"Bilo je interesantno, dosta sam se zabavljao, uživao sam koliko sam god mogao. Promet može biti nezgodan, pogotovo kad naletite na dva ili tri sporija bolida u istom zavoju. U tom trenutku nemoguće je bilo šta predvidjeti.“

Slijedeća utrka LMS serije vozi se na stazi SPA Francorchamps 10. svibnja što će biti dobra priprema za utrku koja poslije toga slijedi, a to je legendarna 24 sata Le Mansa.

05.04.2009. u 22:39 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.




Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Bruno Senna fan klub

Dobro došli na blog koji je posvećen Bruni Senni nećaku legendarnog vozača Formule 1 Ayrtona Senne.

S obzirom na stanje u kavoj se nalazila Honda za Brunu je bolje da nije usao u F1?
Da
Ne
Da, jer nema testiranja i ne bi se lako prilagodio
Ne, Bruno brzo uci i ubrzo bi postao konkurentan
  
pollcode.com free polls













Arhiva vijesti

Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (7)
Veljača 2009 (26)
Siječanj 2009 (45)
Prosinac 2008 (40)
Studeni 2008 (30)
Listopad 2008 (4)